Neler Yapabileceğinizi Öğrenin

icon

Yüksek Hızlı Gönderim

Flash SMS

Gelen Kutusu

İYS İle Eşzamanlı

API Sevisleri

astriol feature
astrion dot

Yeni Nesil SMS Paneli

Gönderimlerinizi, basit ve etkili bir biçimde gerçekleştirin!

  • Yüksek Hızlı Gönderim
  • Flash SMS
  • OTP SMS
  • Hitaplı Gönderim
  • Gönderim Planlama
  • İYS Eşzamanlı

Gönderimlerinizi Kolayca Yönetin

Gönderimlerinizi karıştırmayın, kişilerinizi kolayca yönetin!

  • İYS İzinlerinizi Kapsayan İzinli Rehber
  • Kişilerinize Özel Gün Mesajları
  • Kişilerinize Ücretsiz RET Bildirim Hakkı
  • Detaylı Kara Liste Yönetimi
astriol feature
astrion dot

Youl’ll never miss a
minute, ever.

The wireless blow off cup of char twit cheesed off cobblers
say blatant, easy peasy in my flat bits and bobs blimey it's
all gone to pot have it oxford william.!

peaple

"Do one show off show off pick."

95

%

Average satisfaction rating
received in the past year

164

k+

App installs from the two major
mobile app stores

Zengin İçerikli SMS Deneyimi

Organik Haberleşme’nin güçlü SMS panel yönetimi, zengin servis desteği (SMS, MMS, OTP, vb.), kişiselleştirilebilir, çift yönlü iletişim araçları ve kanunlara uygun alt yapısı ile bir toplu SMS programından daha fazla yeteneğe sahiptir

Flash SMS

Kullanıcının cep telefonunda anında görünecek SMS'ler göndererek okunma oranınızı arttırabilirsiniz.

Periyodik Mesaj

Gün, hafta, aylık periyotlarda otomatik SMS gönderimi.

Uluslararası SMS

233 ülke ve 1300'den fazla operatöre gönderim.

Detaylı Raporlama

Gerçek zamanlı doğru raporlama ve anında iade.

3D Güvenlik Sistemi

3 farklı kontrol ile bilgileriniz güvende.

İnteraktif SMS

Organik Haberleşme’nin sağladığı 46xx paylaşımlı numara ile belirlediğiniz size özel anahtar kelime doğrultusunda ret bildirimi toplayabilirsiniz.

Çoklu Gönderim Modülleri

Grup-rehber, hitaplı, Excel ve otomatik doğum günü mesaj gönderimleri.

Uzun SMS ve Dil Desteği

Mesajlarınızı, unicode desteği ile Türkçe, Arapça, Rusça vb.gibi her dilde gönderebilir, operatör desteğine bağlı olarak 1071 karaktere kadar (Uzun SMS) mesaj gönderimi yapabilirsiniz.

İYS ile Tam Entegre

İYS (İleti Yönetim Sistemi) platformuna tam entegre olan Organik Haberleşme altyapısı, SMS gönderim panelinizde bulunan kişi listenizi izinli ve izinsiz verileri işlerken, VEYOSİS ve ya farklı kanallar üzerinden aldığınız yeni izinleri ve ret bildirimlerini de İYS platformuna aktararak tam bir senkronizasyon kurmanızı sağlar.

Hazır Mesajlar

Hazır mesaj şablonları oluşturarak, her defasında yazmanıza gerek kalmadan ve sadece belirlediğiniz hazır mesajlar doğrultusunda mesajlar göndererek olası hataların önüne geçebilirsiniz.

Organik SMS

Organik SMS ile her an her yerde SMS Gönderimi yapabilir, raporları inceleyebilir ve kişilerinizi yönetebilirsiniz

astriol download
astriol download
astriol download

SSS

Sıkça Sorulan Sorular

Mesajkolik, BTK'nın verdiği STH-250 lisansı ile Turkcell, Vodafone ve Avea ile yasal izinle çalışır.

Yaptığınız gönderimlerde, gönderim başına en fazla 7 mesaj uzunluğunda (1071 karakter) metin yazabilirsiniz. Gönderimler cep telefonlarında kullanılan standartlarla aynı olup, 1 SMS 160 karekter uzunluğundadır ve 1 kredi ile ücretlendirilir.

Hesaplamalar, yaptığınız gönderimlerin mesaj uzunluğu, gönderilecek kişi sayısı, Türkçe karakter içerip içermediği parametreleri ile hesaplanır. Düşülen krediler, yapılan gönderimlerin bu parametrelerine bağlı olarak değişkenlik gösterir.

Türkçe karakter içeren ya da içermeyen mesajlar atabilirsiniz. Türkçe karakter içeren mesajların kredi hesaplamaları farklı şekilde yapılmaktadır. SMS Gönder menüsünde gönderimlerinizi ayarlarken Türkçe karakter kullan seçeneğini kullanabilirsiniz.

SMS Gönder menüsünde, gönderimlerinizi istediğiniz tarihe ayarlayabilirsiniz. İleri tarihli gönderimlerde sistem ay, gün, yıl, saat ve dakika seçeneği sunarak, gönderimlerinizi dilediğiniz anda yapmanıza imkan sağlar. İleri tarihli gönderimlerinizi, gönderim tarihi gelmeden düzenleyebilir ya da silebilirsiniz.

Gönderen kimliklerini dilediğiniz gibi tanımlayabilirsiniz. Ancak her bir gönderen kimliği yasal prosedüre bağlıdır ve istediğiniz kimliği kullanabilmek için "Gönderen Kimliği Talep" formlarını doldurarak tarafımıza iletmeniz gerekmektedir. Bu formu ve gönderen kimlikleri ile ilgili daha fazla bilgiyi, Üyelik Ayarları > Gönderen Kimlikleri menüsünde bulabilirsiniz.

Gönderim yaptığınız metinler, SMS uzunluğu önemli olmaksızın tek bir mesajda iletilir.

Gönderimlerinizde yanlış veya iletilmeyen numaralar varsa gönderim sonrasında bu numaralar için kullanılan krediler iade edilir ve hesabınızdan düşmez. Gönderim Raporları menüsündeki detaylı raporda tüm yanlış veya iletilmeyen numaraları görebilirsiniz. Bu numaraları gruplayabilir, kara listeye alabilir ya da direkt gruplarınızdan silebilirsiniz.

SMS Gönder menüsünde gönderimlerinizi oluştururken, o gönderim için bir "Zaman Aşımı" belirleyebilirsiniz. Belirlediğiniz zaman aşımı süresi saat formatındadır. Tanımladığınız süre içinde iletilmeyen numaralar otomatik olarak Gönderim Raporları menüsündeki raporlarda, "Zaman Aşımı" bölümüne düşer ve bu numaralar için kullanılan krediler iade edilir. Böylece gönderimlerinizdeki tüm hata durumlarını yönetmiş ve boşuna kredi harcamamış olursunuz.

Excel veya CSV dosyalarınızdaki tüm numaraları Rehber > Dosyadan Kişi Aktarma menüsünden kolayca aktarabilir ya da bu dosyalarınızı SMS Gönder > Pratik Excel menüsünden direkt gönderim yapmak için kullanabilirsiniz. Başka dosya formatlarında sakladığınız numaralarınızı ise Rehber > Pratik Kişi Aktarma menüsünden kopyala, yapıştır ile kolayca sisteme aktarabilirsiniz.

Sistemdeki tüm bilgi aktarım enstrümanlarında otomatik formatlama prosedürü vardır. Aktarım sırasında ne şekilde yazılmış olursa olsun, tüm numaralarınız düzeltilerek doğru bir şekilde sisteme aktarılır. Bu yüzden yanlış olduğunu düşündüğünüz numaralar sistemde âtıl durumda kalmaz ve sorun yaratmaz.

Dilerseniz <b>Üyelik Ayarları &gt; Tercihler</b> menüsünden "Gün Sonu Raporu" özelliğini aktif ederek, her gün 21:00\da o gün yaptığınız gönderimlerin kısa raporlarını cep telefonunuza SMS olarak gönderebilirsiniz. Böylece bilgisayar başında olmanıza gerek kalmadan tüm gönderimlerinizin takibini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Gönderimlerinize bir iptal linki ekleyerek, SMS almak istemeyen müşterilerinize iptal seçeneği sunabilirsiniz. İptal linkine tıklayan müşterilerinizi ise Kara Liste İşlemleri menüsünden yönetebilirsiniz. Kara Liste İşlemleri sadece iptal linkinden gelen numaraları yönetmekle kalmaz, manuel ya da gruplardan numara eklemeye olanak sağlayarak detaylı kara liste oluşturmanıza olanak sağlar. Kara listedeki numaralara, içinde bulunduğu grup ya da gruplara gönderim yapılırken SMS atılmaz ve bu numaralar için herhangi bir kredi düşülmez.

Anahtar kelimeler, SMS gönderdiğiniz müşterilerinizden interaktif dönüş alabilmeniz için kullanılır. Örneğin, OHT EVET yaz, 4609'a gönder gibi bir metin gönderip, bu koşulu gerçekleştiren kişileri Gelen Kutusu > Mesajlar menüsünden yönetebilirsiniz. Burada OHT anahtar kelime, EVET alt anahtar kelime, 4609 ise iletim numarasıdır.

ANAHTAR VE ALT ANAHTAR KELİMELER
Anahtar kelimeler, yanıtlarla gönderimlerinizi ilişkilendirerek, gönderimlerinizi interaktif hale dönüştürmek için kullanılır. Bunun dışında anahtar kelimelerin bir diğer amacı BTK'nın yönetmeliği gereği SMS listenizdeki kişilerin ücretsiz olarak gönderim listenizden çıkmasını sağlamaktır.

Gelen Kutusu > Anahtar Kelimeler menüsünde anahtar kelimelerinizi tanımlarken dilerseniz, bu anahtar kelimeye yanıt veren numaraları otomatik olarak kara listeye ekleme seçeneğini seçerek gönderim listesinden çıkarma işlemini otomatik hale getirebilirsiniz.

Mesajkolik tarafından OHT anahtar kelimesi tarafınıza ücretsiz olarak tahsis edilmiş olup, gönderimlerinizde bu anahtar kelimeyi, tanımladığınız alt anahtar kelime ile kullanarak hiç bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz.

Örnek Gönderim:
Mesaj: OHT MESAJIPTAL yazıp, 4609'a göndererek SMS listesinden çıkabilirsiniz.

Bu gönderimde OHT anahtar kelime, MESAJIPTAL ise alt anahtar kelime olarak gönderilmiştir. Bu şekilde yapılan bir gönderimde anahtar kelime ve alt anahtar kelime kullanımı için ücret ödemezsiniz. Alt anahtar kelimelerini sınırsız sayıda tanımlayabilirsiniz. Panelde Gelen Kutusu > Anahtar Kelimeler menüsünden anahtar ve alt anahtar kelimelerinizi yönetebilirsiniz.

OHT anahtar kelimesi dışında dilerseniz şirketinizin kurumsalını içeren başka bir özel anahtar kelime kullanabilirsiniz. Özel anahtar kelimelerinin kullanımı yıllık olarak ücretlendirilir. Özel anahtar kelimesi satın aldıktan sonra, alt anahtar kelime kullanımı zorunlu değildir. Özel anahtar kelimesi tahsisi için gerekli ücretleri satış danışmanınızdan öğrenebilirsiniz.

Örnek Gönderim:
Mesaj: FRM yazıp, 4609'a göndererek kampanyamıza katılabilirsiniz. Bu gönderimde FRM yıllık tahsis ücreti ödeyerek satın aldığınız anahtar kelimedir.
Mesaj: FRM EVET yazıp, 4609'a göndererek kampanyamıza katılabilirsiniz. Bu gönderimde FRM yıllık tahsis ücreti ödeyerek satın aldığınız anahtar kelime, EVET ise alt anahtar kelimenizdir.

İLETİM NUMARALARI
İletim numaraları anahtar kelimeleri kullanarak oluşturduğunuz gönderimlerinizin yanıtlarının döndüğü numaralardır. İletim numaralarında 2 türlü numara kullanılabilir. 0850 ile başlayan ücretsiz numaralar ve 4609 gibi ücretli numaralar.

Ücretli Numaralar:
Ücretli numaralara müşterileriniz tarafından atılan tüm yanıt SMS'leri 0,08 TL olarak ücretlendirilir ve TL hesabınızdan düşer. Mesajkolik tarafından tahsis edilen ücretli numaranız 4609'dur.

Ücrtsiz Numaralar:
Ücretsiz numaralar 0850 ile başlar (Örn; 08505400425) ve üyeliğinizin başlangıcında Mesajkolik tarafından tahsis edilir. Ücretsiz numaralara gönderilen yanıt SMS'leri için sizden herhangi bir ücret tahsil edilmez, gönderim ücreti mesajı atan kişiden tahsil edilir. Ücretsiz numara kullanımında ister OHT ister özel anahtar kelime kullanın, alt anahtar kelime kullanımı zorunlu değildir.

Örnek Gönderim:
Mesaj: FRM yazıp, 08505400425'e göndererek kampanyamıza katılabilirsiniz. Bu gönderimde FRM yıllık tahsis ücreti ödeyerek satın aldığınız anahtar kelimedir.

Hemen Kaydolun 100₺ Kazanın!

Hesabınızı şimdi oluşturduğunuzda tüm Organik Haberleşme servislerinde kullanabileceğiniz '100₺ Hoşgeldin Bakiyesi' hesabınıza yüklenecektir.

Ücretsiz Hesap Oluştur
animated-image-one
animated-image-one